Cyber Lab

Cyber Lab

14-18 jaar

Binnen het Cyber Lab houden we ons bezig met programmeren, networking, ethical hacking, cybersecurity, computers bouwen en upgraden.

Computertechnologie evolueert snel. De ene technologie lost de andere razendsnel af. Nu de internetgeneratie van systeembeheerders en computerexperts aantreedt, en de oude garde langzaam afzwaait, raakt veel kennis verloren. Kennis van hoe die oude/nieuwe systemen functioneren en bediend moeten worden.

Je kunt bij ons veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij jouw eigen project. Je hoeft dus geen expert te zijn, beginners zijn net zo welkom. Fouten maken hoort erbij en samen leren is leuk. Dat is ons motto. Bij ons is maar één ding echt belangrijk: dat je nieuwsgierig bent.

Heb je nog vragen, of wil je een keer meedoen? Meld je dan vooral aan om langs te komen! Op vrijdagavond zijn onze begeleiders/experts aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

Voor wie

Je bent 14-18 jaar en houdt van alles wat met computers te maken heeft en wil graag kennis opdoen en delen, Je hoeft dus nog geen expert te zijn, beginners zijn net zo welkom. Belangrijk is dat je nieuwsgierig bent.

Wanneer

Vrijdag 19:00u-21:30u

Contactpersoon

Alieke van Bockel

Andere activiteiten

Game Design

Ontwikkel jouw game verder en maak het geschikt voor verschillende platforms. ...

Cursus Game Design

Wil je jouw eigen games ontwerpen voor pc of telefoon? Dan is de cursus Game Design iets voor jou. ...

Mechatronica

Onze activiteiten zijn een combinatie van mechanica (hout en metaalbewerking), elektronica en programmeren. Ook als je geïnteresseerd bent in robots ben je hier helemaal op je plek! ...

Warhammer & Scenery

Vind je modelbouw leuk en vind je het helemaal leuk om het ook “echt” te laten lijken, dan is Warhammer & Scenery iets voor jou. ...